Καλλιέργησε το λεξιλόγιο αγγλικών σου!

Online ασκήσεις αγγλικών

Το wordigs είναι ένα πρωτοποριακό, online εργαλείο εκμάθησης αγγλικού λεξιλογίου για μαθητές όλων των επιπέδων!

Ασκήσεις αγγλικών με περισσότερες από 26.000 λέξεις, εκφράσεις και προτάσεις, διαβαθμισμένες σε 10 Επίπεδα διδασκαλίας & επιμέρους Θεματικές Ενότητες, καθώς και real-time Online Gaming, σε οδηγούν στην αφομοίωση του λεξιλογίου αγγλικών με ιδιαίτερα ψυχαγωγικό και αποτελεσματικό τρόπο!

Ασκήσεις λεξιλογίου για μαθήματα αγγλικών

Ασκήσεις λεξιλογίου για μαθήματα αγγλικών

Mαθαίνω λεξιλόγιο αγγλικών!

Στο wordigs, η εκμάθηση αγγλικού λεξιλογίου αποτελεί μία ευχάριστη & άκρως αποτελεσματική διαδικασία για τους μαθητές όλων των επιπέδων!

- Ξεκίνα ατομική εκμάθηση! Εξασκήσου στα θεματικά wordigs Quizzes του επιπέδου σου & κατάκτησε τη γνώση που θα σε οδηγήσει στο επόμενο επίπεδο με επιτυχία!

- Παίξε online! Συναγωνίσου με άλλους μαθητές του επιπέδου σου σε απίθανα real-time Quizzes αγγλικών λέξεων και διεκδίκησε μία από τις πρώτες θέσεις στους wordigs Players of the Week!

-Συνδέσου με τον καθηγητή σου! Προετοιμάσου για το επόμενό σου μάθημα, μελετώντας τις ασκήσεις αγγλικών λέξεων που σου στέλνει ο καθηγητής σου, online!

Διδάσκω λεξιλόγιο αγγλικών!

Το wordigs ενισχύει τα μαθήματα αγγλικών σου, καθώς οδηγεί τους μαθητές σου στην αφομοίωση του αγγλικού λεξιλογίου με ιδιαίτερα αποτελεσματικό και ψυχαγωγικό τρόπο!

- Συνδέσου με τους μαθητές σου online

- Αξιοποίησε το πλούσιο εκπαιδευτικό υλικό του wordigs και της Open Library

- Δημιούργησε τα δικά σου Quizzes αγγλικού λεξιλογίου

- Παρακολούθησε την πρόοδo των μαθητών σου!

Online Gaming!

Στο wordigs η πρωτοπορία κορυφώνεται με το wordigs Οnline Gaming!

Σε ένα διασκεδαστικό real-time περιβάλλον, Quizzes λεξιλογίου αγγλικών ξεκινάνε κάθε 2΄ και σε προσκαλούν:

- να αναμετρηθείς online με άλλους μαθητές.

- να αφομοιώσεις το αγγλικό λεξιλόγιό  με ιδιαίτερα ψυχαγωγικό τρόπο.

- να κάνεις μια ευχάριστη επανάληψη του λεξιλογίου αγγλικών του επιπέδου σου.

Δώσε τον καλύτερο εαυτό σου για να είσαι, εσύ, αυτός που θα κερδίσει τα περισσότερα βραβεία και θα διεκδικήσει μία από τις πρώτες θέσεις στους wordigs Players of the Week!

<span class="semi-bold">Online Gaming!</span>
<span class="semi-bold">Εκπαιδευτικoί Οργανισμοί</span>

Εκπαιδευτικoί Οργανισμοί

Το wordigs αποτελεί, για κάθε εκπαιδευτικό οργανισμό, σύμμαχο προς την καινοτομία και τον εκσυγχρονισμό!

Εντάξτε το εργαλείο λεξιλογίου αγγλικών του wordigs στην εκπαιδευτική μέθοδο του οργανισμού σας & δώστε ώθηση
- στους μαθητές σας, να καλλιεργήσουν & να αφομοιώσουν σε βάθος το αγγλικό τους λεξιλόγιο
- στους καθηγητές σας, να ενισχύσουν τη συνεργασία με τους μαθητές τους και να αναβαθμίσουν τη διδασκαλία τους!

Μαθήματα αγγλικών

Το wordigs αποτελεί ένα πρωτοποριακό εργαλείο για την ανάπτυξη και ουσιαστική εκμάθηση λεξιλογίου αγγλικών για όλους όσους βρίσκονται σε διαδικασία παρακολούθησης μαθημάτων αγγλικών, είτε ατομικά, είτε με τη βοήθεια ενός καθηγητή ή φροντιστηρίου. Κάθε μαθητής του wordigs, ανάλογα το επίπεδό του, μπορεί να κάνει ατομική εκμάθηση στην αγγλική ή τη μητρική του γλώσσα, ενώ, σε περίπτωση που διαθέτει καθηγητή, μπορεί να συνδεθεί μαζί του και να ενισχύσουν, ακόμα περισσότερο, τα μαθήματα αγγλικών μέσω της online διδασκαλίας λεξιλογίου.


Ασκήσεις αγγλικών

Η μέθοδος εκμάθησης αγγλικού λεξιλογίου του wordigs, βασίζεται σε ασκήσεις αγγλικών με τη μορφή Quiz, πολλαπλών επιλογών, στην αγγλική & τη μητρική γλώσσα του μαθητή. Το πλούσιο υλικό λεξιλογίου αγγλικών είναι χωρισμένο σε 10 διαφορετικά επίπεδα γνώσεων και θεματικές ενότητες, ενώ περιλαμβάνει πλούσιο εικονογραφικό υλικό, αλλά και πλήθος αγγλικών προτάσεων που ενισχύουν την κατανόηση χρήσης του αγγλικού λεξιλογίου. Η δομή των quizzes του wordigs διασφαλίζει την επιτυχή αφομοίωση του λεξιλογίου αγγλικών.


Mαθαίνω αγγλικά

To wordigs αποτελεί ένα καινοτόμο εργαλείο ενίσχυσης των γνώσεων σε λεξιλόγιο αγγλικών για όλους όσους μαθαίνουν αγγλικά, ως δεύτερη γλώσσα. Μέσω ατομικής εξάσκησης, Οnline Gaming, αλλά και διάδρασης με τον καθηγητή αγγλικών στο online περιβάλλον του wordigs, η εκμάθηση λεξιλογίου αγγλικών μετατρέπεται σε μία ευχάριστη και ιδιαίτερα αποτελεσματική διαδικασία.


Διδάσκω αγγλικά

To wordigs αποτελεί ένα σημαντικό εργαλείο στα χέρια των καθηγητών, καθώς τους παρέχει τη δυνατότητα να ενισχύσουν τα μαθήματα αγγλικών τους. Μέσω του wordigs, οι καθηγητές μπορούν να συνδεθούν με τους μαθητές τους και να τους καθοδηγήσουν προς την επαρκή γνώση του λεξιλογίου αγγλικών του επιπέδου τους, είτε αξιοποιώντας τα έτοιμα θεματικά Quizzes λεξιλογίου του wordigs & της Open Library, είτε δημιουργώντας τα δικά τους εξατομικευμένα Quizzes.


Online Gaming

Το Online Gaming του wordigs έρχεται να ενδυναμώσει ακόμα περισσότερο τη διαδικασία εκμάθησης λεξιλογίου αγγλικών και, συγχρόνως, να της δώσει έναν πιο διαδραστικό, ψυχαγωγικό χαρακτήρα. Στα Quizzes του Online Gaming, οι μαθητές έχουν την ευκαιρία να τεστάρουν τις γνώσεις τους, αλλά και να συναγωνιστούν άλλους μαθητές τους επιπέδου τους, διεκδικώντας μία από τις πρώτες θέσεις της κατάταξης του wordigs Players of the Week.


Επίπεδα & πτυχία αγγλικών

Η εκπαιδευτική ύλη του wordigs έχει χωριστεί σε επίπεδα, βάσει του παρακάτω πίνακα επιπέδων γνώσεων & πτυχίων αγγλικών.


Lower

Τα πτυχία ECCE (Examination for the Certificate of Competency in English) και FCE (First Certificate in English) αποτελούν επίσημα πιστοποιητικά γλωσσομάθειας της Αγγλικής σε επίπεδο Β2, όπως αυτό ορίζεται από το Common European Framework (CEF). Απονέμεται από τα Πανεπιστήμια του Michigan και του Cambridge αντίστοιχα, κορυφαία πανεπιστήμια στον τομέα της γλωσσικής έρευνας και διδασκαλίας , με μεγάλη εμπειρία στη δημιουργία και διεξαγωγή εξετάσεων γλωσσομάθειας της Αγγλικής γλώσσας.
Το προτεινόμενο επίπεδο δυσκολίας του wordigs για την κατάλληλη προετοιμασία των πτυχίων ECCE και FCE είναι το Β2+ Pre Advanced.


Advanced

Τα πτυχία ALCE ( Advanced Level Certificate in English ) και CAE (Certificate of Advanced in English ) αποτελούν επίσημα πιστοποιητικά γλωσσομάθειας της Αγγλικής σε επίπεδο C1, όπως αυτό ορίζεται από το Common European Framework (CEF). Απονέμεται από τα Πανεπιστήμια του Michigan και του Cambridge αντίστοιχα, κορυφαία πανεπιστήμια στον τομέα της γλωσσικής έρευνας και διδασκαλίας , με μεγάλη εμπειρία στη δημιουργία και διεξαγωγή εξετάσεων γλωσσομάθειας της Αγγλικής γλώσσας.
Το προτεινόμενο επίπεδο δυσκολίας του wordigs για την κατάλληλη προετοιμασία των πτυχίων ALCE και CAE είναι το C1 Advanced.


Proficiency

Τα πτυχία ECPE (Examination for the Certificate of Proficiency in English) και CPE (Certificate of Proficiency in English ) αποτελούν επίσημα πιστοποιητικά γλωσσομάθειας της Αγγλικής σε επίπεδο C2, όπως αυτό ορίζεται από το Common European Framework (CEF). Απονέμεται από τα Πανεπιστήμια του Michigan και του Cambridge αντίστοιχα, κορυφαία πανεπιστήμια στον τομέα της γλωσσικής έρευνας και διδασκαλίας , με μεγάλη εμπειρία στη δημιουργία και διεξαγωγή εξετάσεων γλωσσομάθειας της Αγγλικής γλώσσας.
Το προτεινόμενο επίπεδο δυσκολίας του wordigs για την κατάλληλη προετοιμασία των πτυχίων ECPE και CPE είναι το C2 Proficiency.


TOEFL

Το TOEFL (Test of English as a Foreign Language) πιστοποιεί το επίπεδο γνώσεων στην Αγγλική σε υποψήφιους που σκοπεύουν να ενταχθούν σε προπτυχιακά ή μεταπτυχιακά προγράμματα πανεπιστημίων σε όλο τον κόσμο.
Η πρωτοποριακή μέθοδος εκμάθησης λεξιλογίου του wordigs ενισχύει την επαρκή προετοιμασία των μαθητών για την εξέταση του TOEFL.


TOEIC

Το TOEIC (Test of English for International Communication), είναι τεστ πολλαπλών επιλογών που υπολογίζει το επίπεδο γλωσσικής επίδοσης υποψηφίων των οποίων η μητρική γλώσσα δεν είναι η Αγγλική. Η βαθμολογία που λαμβάνει ο υποψήφιος δηλώνει πόσο καλά μπορεί να επικοινωνεί με άλλα άτομα στο καθημερινό εργασιακό και κοινωνικό περιβάλλον.Επίσης χρησιμοποιείται ευρέως από εταιρείες για την πρόσληψη, και αξιολόγηση προσωπικού.
Η πρωτοποριακή μέθοδος εκμάθησης λεξιλογίου του wordigs ενισχύει την επαρκή προετοιμασία των μαθητών για την εξέταση του TOEIC .


IELTS

Το IELTS (International English Language Testing System) αποτελεί μία από τις δημοφιλέστερες εξετάσεις αγγλικής γλώσσας στον κόσμο. Η συμμετοχή στις εξετάσεις του IELTS βοηθάει τους συμμετέχοντες να ζήσουν, να σπουδάσουν και να εργαστούν σε όλον τον κόσμο.
Η πρωτοποριακή μέθοδος εκμάθησης λεξιλογίου του wordigs ενισχύει την επαρκή προετοιμασία των μαθητών για την εξέταση του IELTS .


ECCE

Τo πτυχίo ECCE (Examination for the Certificate of Competency in English) αποτελεί επίσημο πιστοποιητικό γλωσσομάθειας της Αγγλικής σε επίπεδο Β2, όπως αυτό ορίζεται από το Common European Framework (CEF). Απονέμεται από το Πανεπιστήμιο του Michigan, κορυφαίο πανεπιστήμιο στον τομέα της γλωσσικής έρευνας και διδασκαλίας , με μεγάλη εμπειρία στη δημιουργία και διεξαγωγή εξετάσεων γλωσσομάθειας της Αγγλικής γλώσσας.
Το προτεινόμενο επίπεδο δυσκολίας του wordigs για την κατάλληλη προετοιμασία του πτυχίου ECCE είναι το Β2+ Pre Advanced.


ECPE

Τo πτυχίo ECPE (Examination for the Certificate of Proficiency in English) αποτελεί επίσημο πιστοποιητικό γλωσσομάθειας της Αγγλικής σε επίπεδο C2, όπως αυτό ορίζεται από το Common European Framework (CEF). Απονέμεται από το Πανεπιστήμιο του Michigan, κορυφαίο πανεπιστήμιο στον τομέα της γλωσσικής έρευνας και διδασκαλίας , με μεγάλη εμπειρία στη δημιουργία και διεξαγωγή εξετάσεων γλωσσομάθειας της Αγγλικής γλώσσας.
Το προτεινόμενο επίπεδο δυσκολίας του wordigs για την κατάλληλη προετοιμασία του πτυχίου ECPE είναι το C2 Proficiency.


FCE

Τo πτυχίo FCE (First Certificate in English) αποτελεί επίσημο πιστοποιητικό γλωσσομάθειας της Αγγλικής σε επίπεδο Β2, όπως αυτό ορίζεται από το Common European Framework (CEF). Απονέμεται από το Πανεπιστήμιο του Cambridge, κορυφαίο πανεπιστήμιο στον τομέα της γλωσσικής έρευνας και διδασκαλίας , με μεγάλη εμπειρία στη δημιουργία και διεξαγωγή εξετάσεων γλωσσομάθειας της Αγγλικής γλώσσας.
Το προτεινόμενο επίπεδο δυσκολίας του wordigs για την κατάλληλη προετοιμασία του πτυχίου FCE είναι το Β2+ Pre Advanced.


CPE

Τo πτυχίo CPE (Certificate of Proficiency in English) αποτελεί επίσημο πιστοποιητικό γλωσσομάθειας της Αγγλικής σε επίπεδο C2, όπως αυτό ορίζεται από το Common European Framework (CEF). Απονέμεται από το Πανεπιστήμιο του Cambridge, κορυφαίο πανεπιστήμιο στον τομέα της γλωσσικής έρευνας και διδασκαλίας , με μεγάλη εμπειρία στη δημιουργία και διεξαγωγή εξετάσεων γλωσσομάθειας της Αγγλικής γλώσσας.
Το προτεινόμενο επίπεδο δυσκολίας του wordigs για την κατάλληλη προετοιμασία του πτυχίου CPE είναι το C2 Proficiency.