Το όραμά μας

Στις μέρες μας η αγγλική γλώσσα αποτελεί την παγκόσμια γλώσσα επικοινωνίας. Σε κάθε σημείο της γης, για κάθε μαθητή, φοιτητή και επαγγελματία, η ανάγκη επάρκειας της αγγλικής γλώσσας είναι πιο μεγάλη από ποτέ.

Παράλληλα, η ραγδαία ανάπτυξη της τεχνολογίας, σε μια εποχή που όλο και περισσότεροι άνθρωποι έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο, δημιουργεί την ανάγκη για εκσυγχρονισμό των μεθόδων διδασκαλίας.

Με σκοπό να καλύψει αυτές τις ανάγκες με τον πιο αποτελεσματικό και ψυχαγωγικό τρόπο, η εταιρεία Cogniturn, σε συνεργασία με έμπειρους καθηγητές Αγγλικών και ειδικούς ανάπτυξης διαδικτυακών εφαρμογών, δημιούργησε το wordigs.

Η εταιρεία Cogniturn δραστηριοποιείται στον κλάδο των edutainment εφαρμογών. Μέσα από την διαρκή έρευνα & καθημερινή εργασία, έχουμε στόχο την αξιοποίηση των χαρακτηριστικών των σύγχρονων τεχνολογικών μέσων & του διαδικτύου και την μετατροπή τους σε εκπαιδευτικά οφέλη για μαθητές & καθηγητές.

H εκπαιδευτική μέθοδος του wordigs

Τα Quizzes πολλαπλών επιλογών χρησιμοποιούνται πολλές δεκαετίες, τόσο στην εκμάθηση, όσο και στις εξετάσεις των πτυχίων της αγγλικής γλώσσας.

Στο wordigs, η χρήση των Quizzes πολλαπλών επιλογών, ως μέθοδος εκμάθησης, ανατρέπει την μονότονη, παραδοσιακή αποστήθιση αγγλικού λεξιλογίου.

Η διαδικασία σωστής αντιστοίχισης των αγγλικών λέξεων & εκφράσεων μέσα από θεματικά Quizzes πολλαπλών επιλογών, καθώς και η χρήση τους σε θεματικές αγγλικές προτάσεις, βοηθούν το μαθητή να αντιληφθεί, τόσο τις πραγματολογικές συνθήκες, στις οποίες εμφανίζονται, όσο και τις κοινωνικές τους περιστάσεις.

Έτσι, οδηγείται σε βαθύτερο επίπεδο επεξεργασίας και νοηματικής κατανόησης, βελτιώνοντας σημαντικά την αφομοίωσή τους.

Στο wordigs, το εκπαιδευτικό υλικό αγγλικού λεξιλογίου έχει διαχωριστεί σε 9 βασικές θεματικές ενότητες και 10 διαφορετικά επίπεδα διδασκαλίας, σύμφωνα με τo "Common European Framework", με σκοπό να καλύψει τις εκπαιδευτικές ανάγκες μαθητών όλων των επιπέδων.

Περιλαμβάνοντας >14.000 αγγλικές λέξεις & εκφράσεις, >12.000 βοηθητικές αγγλικές προτάσεις και πλούσιο εικονογραφικό υλικό, το wordigs αποτελεί ένα πλήρες εκπαιδευτικό εργαλείο εκμάθησης αγγλικού λεξιλογίου που οδηγεί κάθε μαθητή στην επάρκεια της αγγλικής γλώσσας.

Επίλεξε το επίπεδό σου και χρησιμοποίησε το wordigs για να ανταπεξέλθεις με επιτυχία στις απαιτήσεις του εκπαιδευτικού σου οργανισμού.

Στο wordigs η πρωτοπορία στην εκμάθηση αγγλικών κορυφώνεται με το Online Gaming!

Σε ένα ιδιαίτερα ψυχαγωγικό και συναγωνιστικό περιβάλλον έχεις την δυνατότητα:

• να αναμετρηθείς με άλλους μαθητές του επιπέδου σου σε Real Time Quizzes λεξιλογίου αγγλικών.
• να εμπλουτίσεις ακόμα περισσότερο το λεξιλόγιό σου.
• να διεκδικήσεις πλήθος από διακρίσεις και βραβεία.

Δώσε τον καλύτερο σου εαυτό για να είσαι, εσύ, αυτός που θα δει το όνομά του ανάμεσα στους wordigs Players of the Week!

Ο ρόλος του καθηγητή στο wordigs

Στο wordigs η ποιοτική συνεργασία μεταξύ του μαθητή και του καθηγητή αποτελεί πρωταρχικό στόχο, καθώς η επιτυχία του μαθητή αποτελεί, αναμφίβολα, επιτυχία και για τον ίδιο τον καθηγητή.

Έτσι, δημιουργήσαμε ένα ξεχωριστό τμήμα αποκλειστικά για εσένα, τον καθηγητή, μέσα στο οποίο έχεις την δυνατότητα να ενισχύσεις το εκπαιδευτικό σου έργο και τη, μέχρι σήμερα, διδασκαλία της αγγλικής γλώσσας.

Ως καθηγητής αγγλικών, διαθέτεις το δικό σου online γραφείο, στο οποίο μπορείς:

• να συνδεθείς με τους μαθητές σου online

• να δημιουργήσεις την δική σου εκπαιδευτική ύλη, είτε επιλέγοντας έναQuiz από τα wordigs Quizzes  & την Open Library, είτε δημιουργώντας το δικό σου νέο Quiz προσαρμοσμένο στις ανάγκες διδασκαλίας σου

• να στείλεις στους μαθητές σου practice Quizzes για προετοιμασία του επόμενου μαθήματος ή test Quizzes για εξέταση & να έχεις κάθε στιγμή αναλυτική εικόνα της προόδου τους.

Συχνές ερωτήσεις

Το wordigs είναι ένα πρωτοποριακό online εργαλείο εκμάθησης Αγγλικού λεξιλογίου το οποίο δημιουργήθηκε για να ενισχύσει τον τρόπο εκμάθησης της Αγγλικής Γλώσσας βοηθώντας όλους τους μαθητές να αφομοιώσουν το αγγλικό λεξιλόγιο με ιδιαίτερα αποδοτικό, ξεκούραστο & ψυχαγωγικό τρόπο.

Το wordigs απευθύνεται σε μαθητές κάθε επιπέδου που διδάσκονται τα αγγλικά ως ξένη γλώσσα, αλλά και σε κάθε ενδιαφερόμενο που επιθυμεί να φρεσκάρει και να εμπλουτίσει το αγγλικό του λεξιλόγιο για να ανταποκριθεί με επιτυχία στις σύγχρονες απαιτήσεις γνώσης της Αγγλικής γλώσσας.
Επίσης απευθύνεται σε κάθε καθηγητή, εκπαιδευτικό ίδρυμα & εταιρεία που επιθυμεί να εντάξει ένα καινοτόμο εργαλείο εκμάθησης αγγλικού λεξιλογίου στην μέθοδο διδασκαλίας του.

Η διαδικασία είναι απλή! Πηγαίνοντας στη σελίδα "ΣΥΝΔΡΟΜΕΣ", απλά συμπληρώστε το email σας και επιλέξτε διάρκεια συνδρομητικού πακέτου.

Κάθε συνδρομή στο wordigs είναι ατομική και ενεργοποιείται με την εισαγωγή του προσωπικού email του χρήστη, ώστε να μπορεί να παρακολουθεί την πρόοδό του. Εάν θέλετε να γράψετε περισσότερους χρήστες, πρέπει να εισάγετε ένα-ένα το email καθενός και στη συνέχεια να προχωρήσετε στην αγορά.

Ναι, μπορείτε! Το κουπόνι ισχύει για μία μόνο συναλλαγή, ανεξαρτήτου πλήθους αγοράς συνδρομών.
Ο κάθε λογαριασμός χρήστη στο wordigs είναι ατομικός και συνδέεται με ένα προσωπικό email.
Εάν επιθυμείτε να γράψετε 2 ή και περισσότερους χρήστες, χρειάζεται να έχετε ένα προσωπικό email για τον καθένα τους.
Η έκπτωση του Κουπονιού ισχύει για το σύνολο των αγορών που θα κάνετε σε μία συναλλαγή.

Στο wordigs μπορείς να συνδεθείς εύκολα και γρήγορα από όλες τις συσκευές (PC, laptop, tablet, smartphone ) μέσω του Internet Browser της συσκευής σου κατευθείαν στο λογαριασμό σου.

Τόσο η ατομική εκμάθηση, όσο και το Online Gaming του wordigs απαιτούν την σύνδεση της συσκευής σου στο internet.

Τι είναι το wordigs;

Το wordigs είναι ένα πρωτοποριακό online εργαλείο εκμάθησης αγγλικού λεξιλογίου για μαθητές όλων των επιπέδων και καθηγητές που επιθυμούν να ενισχύσουν τα μαθήματα αγγλικών τους.

Μάθε περισσότερα

Μαθήματα αγγλικών

Το wordigs αποτελεί ένα πρωτοποριακό εργαλείο για την ανάπτυξη και ουσιαστική εκμάθηση λεξιλογίου αγγλικών για όλους όσους βρίσκονται σε διαδικασία παρακολούθησης μαθημάτων αγγλικών, είτε ατομικά, είτε με τη βοήθεια ενός καθηγητή ή φροντιστηρίου. Κάθε μαθητής του wordigs, ανάλογα το επίπεδό του, μπορεί να κάνει ατομική εκμάθηση στην αγγλική ή τη μητρική του γλώσσα, ενώ, σε περίπτωση που διαθέτει καθηγητή, μπορεί να συνδεθεί μαζί του και να ενισχύσουν, ακόμα περισσότερο, τα μαθήματα αγγλικών μέσω της online διδασκαλίας λεξιλογίου.


Ασκήσεις αγγλικών

Η μέθοδος εκμάθησης αγγλικού λεξιλογίου του wordigs, βασίζεται σε ασκήσεις αγγλικών με τη μορφή Quiz, πολλαπλών επιλογών, στην αγγλική & τη μητρική γλώσσα του μαθητή. Το πλούσιο υλικό λεξιλογίου αγγλικών είναι χωρισμένο σε 10 διαφορετικά επίπεδα γνώσεων και θεματικές ενότητες, ενώ περιλαμβάνει πλούσιο εικονογραφικό υλικό, αλλά και πλήθος αγγλικών προτάσεων που ενισχύουν την κατανόηση χρήσης του αγγλικού λεξιλογίου. Η δομή των quizzes του wordigs διασφαλίζει την επιτυχή αφομοίωση του λεξιλογίου αγγλικών.


Mαθαίνω αγγλικά

To wordigs αποτελεί ένα καινοτόμο εργαλείο ενίσχυσης των γνώσεων σε λεξιλόγιο αγγλικών για όλους όσους μαθαίνουν αγγλικά, ως δεύτερη γλώσσα. Μέσω ατομικής εξάσκησης, Οnline Gaming, αλλά και διάδρασης με τον καθηγητή αγγλικών στο online περιβάλλον του wordigs, η εκμάθηση λεξιλογίου αγγλικών μετατρέπεται σε μία ευχάριστη και ιδιαίτερα αποτελεσματική διαδικασία.


Διδάσκω αγγλικά

To wordigs αποτελεί ένα σημαντικό εργαλείο στα χέρια των καθηγητών, καθώς τους παρέχει τη δυνατότητα να ενισχύσουν τα μαθήματα αγγλικών τους. Μέσω του wordigs, οι καθηγητές μπορούν να συνδεθούν με τους μαθητές τους και να τους καθοδηγήσουν προς την επαρκή γνώση του λεξιλογίου αγγλικών του επιπέδου τους, είτε αξιοποιώντας τα έτοιμα θεματικά Quizzes λεξιλογίου του wordigs & της Open Library, είτε δημιουργώντας τα δικά τους εξατομικευμένα Quizzes.


Online Gaming

Το Online Gaming του wordigs έρχεται να ενδυναμώσει ακόμα περισσότερο τη διαδικασία εκμάθησης λεξιλογίου αγγλικών και, συγχρόνως, να της δώσει έναν πιο διαδραστικό, ψυχαγωγικό χαρακτήρα. Στα Quizzes του Online Gaming, οι μαθητές έχουν την ευκαιρία να τεστάρουν τις γνώσεις τους, αλλά και να συναγωνιστούν άλλους μαθητές τους επιπέδου τους, διεκδικώντας μία από τις πρώτες θέσεις της κατάταξης του wordigs Players of the Week.


Επίπεδα & πτυχία αγγλικών

Η εκπαιδευτική ύλη του wordigs έχει χωριστεί σε επίπεδα, βάσει του παρακάτω πίνακα επιπέδων γνώσεων & πτυχίων αγγλικών.


Lower

Τα πτυχία ECCE (Examination for the Certificate of Competency in English) και FCE (First Certificate in English) αποτελούν επίσημα πιστοποιητικά γλωσσομάθειας της Αγγλικής σε επίπεδο Β2, όπως αυτό ορίζεται από το Common European Framework (CEF). Απονέμεται από τα Πανεπιστήμια του Michigan και του Cambridge αντίστοιχα, κορυφαία πανεπιστήμια στον τομέα της γλωσσικής έρευνας και διδασκαλίας , με μεγάλη εμπειρία στη δημιουργία και διεξαγωγή εξετάσεων γλωσσομάθειας της Αγγλικής γλώσσας.
Το προτεινόμενο επίπεδο δυσκολίας του wordigs για την κατάλληλη προετοιμασία των πτυχίων ECCE και FCE είναι το Β2+ Pre Advanced.


Advanced

Τα πτυχία ALCE ( Advanced Level Certificate in English ) και CAE (Certificate of Advanced in English ) αποτελούν επίσημα πιστοποιητικά γλωσσομάθειας της Αγγλικής σε επίπεδο C1, όπως αυτό ορίζεται από το Common European Framework (CEF). Απονέμεται από τα Πανεπιστήμια του Michigan και του Cambridge αντίστοιχα, κορυφαία πανεπιστήμια στον τομέα της γλωσσικής έρευνας και διδασκαλίας , με μεγάλη εμπειρία στη δημιουργία και διεξαγωγή εξετάσεων γλωσσομάθειας της Αγγλικής γλώσσας.
Το προτεινόμενο επίπεδο δυσκολίας του wordigs για την κατάλληλη προετοιμασία των πτυχίων ALCE και CAE είναι το C1 Advanced.


Proficiency

Τα πτυχία ECPE (Examination for the Certificate of Proficiency in English) και CPE (Certificate of Proficiency in English ) αποτελούν επίσημα πιστοποιητικά γλωσσομάθειας της Αγγλικής σε επίπεδο C2, όπως αυτό ορίζεται από το Common European Framework (CEF). Απονέμεται από τα Πανεπιστήμια του Michigan και του Cambridge αντίστοιχα, κορυφαία πανεπιστήμια στον τομέα της γλωσσικής έρευνας και διδασκαλίας , με μεγάλη εμπειρία στη δημιουργία και διεξαγωγή εξετάσεων γλωσσομάθειας της Αγγλικής γλώσσας.
Το προτεινόμενο επίπεδο δυσκολίας του wordigs για την κατάλληλη προετοιμασία των πτυχίων ECPE και CPE είναι το C2 Proficiency.


TOEFL

Το TOEFL (Test of English as a Foreign Language) πιστοποιεί το επίπεδο γνώσεων στην Αγγλική σε υποψήφιους που σκοπεύουν να ενταχθούν σε προπτυχιακά ή μεταπτυχιακά προγράμματα πανεπιστημίων σε όλο τον κόσμο.
Η πρωτοποριακή μέθοδος εκμάθησης λεξιλογίου του wordigs ενισχύει την επαρκή προετοιμασία των μαθητών για την εξέταση του TOEFL.


TOEIC

Το TOEIC (Test of English for International Communication), είναι τεστ πολλαπλών επιλογών που υπολογίζει το επίπεδο γλωσσικής επίδοσης υποψηφίων των οποίων η μητρική γλώσσα δεν είναι η Αγγλική. Η βαθμολογία που λαμβάνει ο υποψήφιος δηλώνει πόσο καλά μπορεί να επικοινωνεί με άλλα άτομα στο καθημερινό εργασιακό και κοινωνικό περιβάλλον.Επίσης χρησιμοποιείται ευρέως από εταιρείες για την πρόσληψη, και αξιολόγηση προσωπικού.
Η πρωτοποριακή μέθοδος εκμάθησης λεξιλογίου του wordigs ενισχύει την επαρκή προετοιμασία των μαθητών για την εξέταση του TOEIC .


IELTS

Το IELTS (International English Language Testing System) αποτελεί μία από τις δημοφιλέστερες εξετάσεις αγγλικής γλώσσας στον κόσμο. Η συμμετοχή στις εξετάσεις του IELTS βοηθάει τους συμμετέχοντες να ζήσουν, να σπουδάσουν και να εργαστούν σε όλον τον κόσμο.
Η πρωτοποριακή μέθοδος εκμάθησης λεξιλογίου του wordigs ενισχύει την επαρκή προετοιμασία των μαθητών για την εξέταση του IELTS .


ECCE

Τo πτυχίo ECCE (Examination for the Certificate of Competency in English) αποτελεί επίσημο πιστοποιητικό γλωσσομάθειας της Αγγλικής σε επίπεδο Β2, όπως αυτό ορίζεται από το Common European Framework (CEF). Απονέμεται από το Πανεπιστήμιο του Michigan, κορυφαίο πανεπιστήμιο στον τομέα της γλωσσικής έρευνας και διδασκαλίας , με μεγάλη εμπειρία στη δημιουργία και διεξαγωγή εξετάσεων γλωσσομάθειας της Αγγλικής γλώσσας.
Το προτεινόμενο επίπεδο δυσκολίας του wordigs για την κατάλληλη προετοιμασία του πτυχίου ECCE είναι το Β2+ Pre Advanced.


ECPE

Τo πτυχίo ECPE (Examination for the Certificate of Proficiency in English) αποτελεί επίσημο πιστοποιητικό γλωσσομάθειας της Αγγλικής σε επίπεδο C2, όπως αυτό ορίζεται από το Common European Framework (CEF). Απονέμεται από το Πανεπιστήμιο του Michigan, κορυφαίο πανεπιστήμιο στον τομέα της γλωσσικής έρευνας και διδασκαλίας , με μεγάλη εμπειρία στη δημιουργία και διεξαγωγή εξετάσεων γλωσσομάθειας της Αγγλικής γλώσσας.
Το προτεινόμενο επίπεδο δυσκολίας του wordigs για την κατάλληλη προετοιμασία του πτυχίου ECPE είναι το C2 Proficiency.


FCE

Τo πτυχίo FCE (First Certificate in English) αποτελεί επίσημο πιστοποιητικό γλωσσομάθειας της Αγγλικής σε επίπεδο Β2, όπως αυτό ορίζεται από το Common European Framework (CEF). Απονέμεται από το Πανεπιστήμιο του Cambridge, κορυφαίο πανεπιστήμιο στον τομέα της γλωσσικής έρευνας και διδασκαλίας , με μεγάλη εμπειρία στη δημιουργία και διεξαγωγή εξετάσεων γλωσσομάθειας της Αγγλικής γλώσσας.
Το προτεινόμενο επίπεδο δυσκολίας του wordigs για την κατάλληλη προετοιμασία του πτυχίου FCE είναι το Β2+ Pre Advanced.


CPE

Τo πτυχίo CPE (Certificate of Proficiency in English) αποτελεί επίσημο πιστοποιητικό γλωσσομάθειας της Αγγλικής σε επίπεδο C2, όπως αυτό ορίζεται από το Common European Framework (CEF). Απονέμεται από το Πανεπιστήμιο του Cambridge, κορυφαίο πανεπιστήμιο στον τομέα της γλωσσικής έρευνας και διδασκαλίας , με μεγάλη εμπειρία στη δημιουργία και διεξαγωγή εξετάσεων γλωσσομάθειας της Αγγλικής γλώσσας.
Το προτεινόμενο επίπεδο δυσκολίας του wordigs για την κατάλληλη προετοιμασία του πτυχίου CPE είναι το C2 Proficiency.